Původní recept pochází z Říma s kořeny sahajícími do roku 1944. I když existuje mnoho variací carbonary, ta pravá italská potřebuje jen pár základních surovin.
...
Kariéru Kristíny Nemčkové odstartovala výhra v soutěži MasterChef, nyní pracuje jako sous chef v nejlepší restauraci světa – Geranium v Dánsku. Pro Apetit pravidelně píše své postřehy ze zahraničí. Zeptali jsme se jí, jestli jí při pobytu...
Omrzela vás vaše obvyklá snídaně a nevíte, jakým pokrmem si zpestřit rána? Vyzkoušejte rýži na sladko! Rýžová kaše je skvělým zdrojem rychlé energie, která se po ránu hodí. Pojďme se podívat, jaké další sladké pokrmy lze z této...
Během jednoho večera procestujete s hostujícím sommeliérem nejrůznější vinařství a ochutnáte výjimečná vína. K tomu na vás budou čekat i skvělá jídla od Jiřího Krulicha, šéfkuchaře restaurace Apelace 21. Tu v jarním...
Banánový chlebíček si získal srdce lidí po celém světě. Je totiž vláčný a má bohatou chuť. Ačkoliv je tradiční podávání v podobě jednoduchých plátků nejčastější, můžete vyzkoušet i kreativnější způsoby zdobení a servírování.
...
Kdo by neznal populární Big Mac? Pokud se vám už teď sbíhají sliny na voňavý burger s pořádnou porcí masa, ale fast-foody nemáte dvakrát v oblibě, nezoufejte. Prozradíme vám, jak si připravit lahodný burger, aniž byste museli opustit...